Confidenţialitate

Bucharest City App, ghid gratuit pentru Bucureşti direct pe telefon – VIDEO

Bucharest City App este o aplicație gratuită care aduce capitala pe smartphone, oferind informații exacte şi personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe altele, toate  actualizate în timp real. Gândită de Dragoș Asaftei și Alex Filip şi dezvoltată de Eventur Group în colaborare cu firma iConsult, pe platforma pentru destination marketing Eventya , aplicaţia a fost lansată în urmă cu câteva zile şi se apropie de pragul de 10.000 de descărcări.

Bucharest City App e disponibilă gratuit în Apple Store (iOS) și Google Play (Android), dar și într-o variantă web.

Bucharest City App a fost gândită şi ca o rețea socială la nivel local. Aplicaţia le permite utilizatorilor să-și genereze colecții de locuri preferate pe care le pot împărtăşi cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de “fani” ai unei locații şi îşi poate seta propria listă de preferinţe, locuri despre care află apoi mereu cu prioritate informaţii importante şi, îm viitor, de la care va primi oferte speciale.

Într-un interviu video pentru Europa FM, Alex Filip explică modul în care funcţionează Bucharest City App şi cum plănuieşte echipa din spatele proiectului să dezvolte aplicaţia în următoarele luni:

Bucharest City App este parte din Eventur Group, alături de Bucharest City Guide și proiectele Travelers of Bucharest & #EnjoyBucharest.