Confidenţialitate

Bruxelles: O dubă a intrat în terasa unei cafenele. Mai multe persoane au fost rănite, iar șoferul a fugit de la locul incidentului

O dubă a intrat vineri, în jurul prânzului, în terasa unei cafenele din centrul orașului Bruxelles, în urma incidentului mai multe persoane fiind rănite, au transmis pompierii din capitala Belgiei.

Potrivit forțelor de intervenție, șase persoane au fost rănite ușor de duba care a intrat în terasa cafenelei din Bruxelles. Șoferul a fugit de la locul incidentului.

Niciuna dintre victime nu a fost transportată la spital, mai noteaxă presa belgiană.

„În urma coliziunii, șoferul a lăsat duba la fața locului și a fugit. În acest moment este căutat”, a anunțat Ilse Van de Keere, purtătorul de cuvânt al poliției din Bruxelles.

Oamenii legi au instituit un perimetru de siguranță în zona unde s-a petrecut incidentul, iar șoferul este căutat acum inclusiv cu un elicopter.

„Stăteam pe terasa plină. Dintr-o dată, o dubă albă a venit cu viteză, virând stânga-dreapta. A trebuit să sărim lângă perete. Pe o altă stradă, șoferul a lovit o altă terasă, apoi a plecat în viteză”, a povestit un martor pentru postul Radio 1.

Citește și: Grecia: Opoziția cere demisia premierului, după ce acesta s-ar fi folosit de serviciile secrete pentru a spiona telefonul unui lider politic

Foto: Twitter