Bruce Willis, sărbătorit la Născut de ziua lui

Scoatem din nou tortul virtual din frigiderul rubricii Născut de ziua lui și îl sărbătorim pe cel despre care toată lumea ştie ă e Greu de ucis: Bruce Willis.

Bruce Willis, născut pe 19 martie 1955, a făcut ca, de când cu apariția în Armageddon, niciun asteroid nu mai indrăznește să se-apropie de Pământ.

Bruce Willis, eroul nostru de astăzi, e și-un tip perseverent. A zis de mai multe ori (în 1997, 2001 și 2013) că nu va mai juca în filme violente de acțiune în care salvează lumea, însă anul trecut s-a întors la vechea lui dragoste, jucând în producția ‘Sin City‘, iar în 2015 pare atras mai degrabă de lumea teatrului.

Pe atunci când încă nu salva lumea, tipul şugubăţ Bruce Willis, poreclit Bruno, s-a dat și pe sticla micilor noastre ecrane, la inceputul anilor ’90, în serialul ‘Moonlighting’ – ‘Maddie și David‘.

La final, câteva detalii picante despre Bruce Willis, sau Butch din ‘Pulp Fiction‘: A făcut bani buni din muzică, din jocul video Apocalypse, din rețeaua de restaurante Planet Hollywood și este fruntaș pe lista celebrităților care lasă bacșiș mare chelnerilor și barmanilor.