Britanicul Thomas Thwaites (GoatMan) a experimentat viaţa caprelor – GALERIE FOTO

Sătul de viaţa stresantă de zi cu zi, un britanic a decis să evadeze din cotidian într-un mod mai puţin obişnuit: a experimentat viaţa caprelor.

Inițial, Thomas Thwaites și-a dorit să se ”transforme” într-un elefant, însă a ajuns la concluzia că ar putea experimenta mai eficient toate senzațiile unui animal și ar putea să interacționeze mai bine cu mediul dacă alege altceva.

Cu ajutorul unor specialişti, Thomas Thwaites (designer de profesie) şi-a confecţionat un costum special, din care n-a ieşit timp de câteva zile, cu proteze care l-au obligat să meargă precum o capră (sau ca un ţap).

Thomas_Thwaites pupat de o capra photo-Tim_Bowditch

Thomas Thwaites, în vârstă de 35 de ani, spune că drumeţia prin Alpi, deloc uşoară, n-a fost doar o provocare fizică, ci şi una psihologică.

Goat-Project_cu protezele

Pentru că nu poţi intra în blana unei caprine fără să paşti, britanicul a încercat acest lucru la început, dar mai apoi a ales să o mănânce fiartă ca să nu se strice la burtă.

Thomas_Thwaites-photo-Tim_Bowditch

Thomas Thwaites a mărturisit că cea mai frumoasă parte a experimentului său a fost să petreacă timp pe dealuri în compania caprelor, unele ajungând să-l îndrăgească.

GoatMan-Thomas_Thwaites-photo-Tim_Bowditch

Întreaga aventură este povestită într-o carte – ”A holiday from being human (GoatMan)”, a cărei lansare este programată luna aceasta.

GoatMan_coperta carte

Pentru cei care urmăresc evenimentele TED Talk, numele britanicului nu este tocmai nou. El a apărut în 2010 povestind în cadrul unei conferințe cum și-a construit un toaster (înregistrarea video este disponibilă cu un click aici).

FOTO: Tim Bowditch

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare