Brian May salută echipa We Will Rock You Romania – VIDEO

Chitaristul trupei Queen, Brian May a transmis echipei We Will Rock You Romania un mesaj video în care se arată încântat de pregătirile care se fac pentru spectacolele programate pe 10, 11 și 12 aprilie la Sala Palatului din București.

“Salutări oameni frumoși – actori, trupa, companie – care muncesc pentru We will rock you Romania. Sunt unchiul Brian și sunt alături de voi cu toată inima mea. Mulțumesc pentru tot efortul pe care îl faceți ca sa prindă viață această producție. Mulțumesc pentru spiritul vostru, pentru dedicarea și pentru talentul vostru.
The vibe is with you. Să aveți o premieră minunată, o să vă urmăresc îndeaproape! Sa fiți binecuvântați, sunt cu voi!”, spune Brian May în mesajul său video.

Pentru prima dată în România „We Will Rock You”, „We are the Champions”, „Bohemian Rhapsody” și celelalte hituri Queen se vor auzi în producția românească a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la București într-o punere în scenă în regia lui Răzvan Mazilu.

Musicalul creat de trupa QUEEN și scris de Ben Elton prezintă o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului. We Will Rock You se joacă de 15 ani cu mare succes în toată lumea.

Brian May – We Will Rock You Romania

#DaMaiDeparte Suntem onorati si emotionanti de mesajul pe care Brian May l-a trimis echipei We Will Rock You Romania si ne bucuram sa-l impartasim cu voi, viitorii nostri spectatori.“Salutari oameni frumosi – actori, trupa, companie – care muncesc pentru We will rock you Romania. Sunt “unchiul Brian” si sunt alaturi de voi cu toata inima mea. Multumesc pentru tot efortul pe care il faceti ca sa prinda viata aceasta productie. Multumesc pentru spiritul vostru, pentru dedicarea si pentru talentul vostru.The vibe is with you. Sa aveti o premiera minunata, o sa va urmaresc indeaproape. Sa fiti binecuvantati, sunt cu voi.” Ne vedem pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului. The vibe will be with you!!!!Puteti cumpara bilete de aici https://www.iabilet.ro/bilete-wwry/ #razvanmazilu #wondertheatre #wewillrockyouro #unchiulBrian

Publicată de We Will Rock You Romania pe Vineri, 15 februarie 2019

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS