BRAZILIA: 16 fotbaliști, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Clubul brazilian Vasco Da Gama a anunţat că 16 jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar alți trei fotbalişti s-au vindecat şi pot reveni la antrenamente. Echipa din Brazilia a efectuat, în total, 350 de teste pentru coronavirus.

16 dintre cei 43 de jucători ai echipei Vasco Da Gama din Brazilia au intrat în izolare, după ce au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de clubul brazilian, care a efectuat 350 de teste.

Oficialii grupării din Rio de Janeiro au transmis şi o veste bună: 3 fotbalişti, infectaţi la începutul pandemiei, s-au vindecat.

Vasco Da Gama se pregătea să reia antrenamentele şi în urma testelor făcute, până la revenirea pe teren, au fost depistaţi fotbaliştii infectaţi.

„Jucătorii care au avut rezultate pozitive vor fi monitorizaţi şi nu se vor alătura echipei până când vom fi siguri că nu mai există riscul răspândirii virusului. Această situaţie ne arată că mergem în direcţia bună, identificând sportivii infectaţi din timp, astfel încât să limităm răspândirea virusului”, au anunțat oficialii clublui, potrivit sport.sky.it.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS