Confidenţialitate

Brașov: Vântul puternic din zonele de munte a cret mai multe probleme, inclusiv la instalațiile pe cablu din Poiană | AUDIO

Pe timpul noptii, zeci de arbori au fost doborati de furtună, iar funcționarea instalațiilor pe cablu în Poiana Brașov este compromisă de rafalele puternice.

Vântul puternic și-a făcut simțit efectele încă de luni seară. A viscolit pe mai multe drumuri naționale din județul Brașov, iar zeci de arbori au fost doborâți de rafale.

Pe DN11, o autoutilitară a fost lovită de un pom doborât de vânt, iar șoferul mașinii a fost rănit și transportat la spital. Drumarii și angajații ISU au intervenit toată noaptea în diferite zone din județ.

Rafalele de vânt au continuat și dimineața, așa că administratorii instalațiilor pe cablu din Poiana Brașov au decis să pună în funcțiune doar teleschiurile de pe pârtiile Bradul și Stadion.

Stratul de zăpadă este consistent iî stațiune în aceste zile, așa că zona este plină de iubitori ai sporturilor de iarnă.

Turiștii care vin în Poiana Brașov au de acum și o linie directă de autobuz, din gară pana în stațiune.

Primaria a decis realizarea liniei 100, cu precădere în relatie cu trenurile care sosesc din București, iar costul unei călătorii este de 6 lei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Cristina Nica

Citește și: Castelul Peleș a primit o factură uriașă la gaze naturale pentru decembrie, de peste 86.000 de lei. Muzeul nu primește compensări | AUDIO