Confidenţialitate

Brașov: Instructor de dans arestat preventiv pentru raporturi sexuale cu mai multe eleve minore | AUDIO

Un instructor de dans din Brașov a fost arestat preventiv, după ce ar fi sedus și întreținut raporturi sexuale cu mai multe eleve de-ale sale, toate minore. Ancheta în acest caz a pornit după ce mama uneia dintre victime a sesizat poliția.

Potrivit polițiștilor, instructorul de dans, în vârstă de 29 de ani, își seducea victimele trimițându-le fotografii şi imagini de natură sexuală.

Ulterior, întreținea cu acestea relații sexuale consimțite.

Faptele s-ar fi desfășurat începând cu 2018 până în prezent. Polițiștii au fost sesizați de mama unei minore ce a căzut victimă instructorului în 2018.

Mergând pe fir, anchetatorii au descoperit situații similare și în cazul altor 2 minore, eleve ale instructorului.

“Din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii şi imagini de natură sexuală. Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale consimţite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, sesizarea poliţiei fiind efectuată de către mama persoanei vătămate la data de 29 martie 2022. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 2019-2021, profitând de aceeaşi calitate, de instructor de dans sportiv, bărbatul ar fi transmis unei alte minore, fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale consimţite. De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia minore, pe conturile de socializare, imagini cu conţinut pornografic”, a transmis IPJ Braşov într-un comunicat.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cercetarile continuă în acest dosar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Cristina Nica