Confidenţialitate

BRAȘOV: Gropile de pe drumuri, subiect de glume pe internet

DN 73, care leagă care leagă Brasovul de statiunile Bran-Moeciu-Fundata a ajuns subiect de glume printre șoferi, pe internet.

Drumul este plin de gropi si are chiar portiuni surpate unde – așa cum fac șoferii haz de necaz – riști să-ți pierzi mașina – transmite corespondentul Europa FM, Cristina Nica.

DN 73 este un unul dintre cele mai tranzitate drumuri naționale, pentru că face legătură între zonele turistice Brașov, Râșnov și Bran.

Săptămânal, peste 20.000 de mașini trec pe Drumul Național 73, iar cele mai mari valori de trafic sunt în weekend.

În ceea ce priveşte reparaţia acestei şosele, reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Braşov spun că DN73, pe toată lungimea lui, face obiectul unui program amplu de modernizare, realizat în urmă cu câțiva ani, printr-un contract desfăşurat cu fonduri europene,cu o valoare de peste 275 de milioane de lei.

De la începutul anului trecut, drumul a intrat în reparații, pe anumite porțiuni, însă reabilitarea nu este cu adevărat simțită de șoferi.

Nu numai că vechile gropi nu au dispărut, ci, între timp, unele porțiuni de drum s-au surpat cu totul.

După ce au plantat flori în gropile de pe drum sau au montat semne haioase de atenționare, șoferii au trecut acum la caricaturi, care fac furori pe internet.

Practic, șoferii spun că cei care circulă pe DN73 riscă nu doar să își strice mașinile, ci chiar să le piardă într-unul dintre craterele de pe șosea.

Foto: Râșnoveni din toată lumea