Brașov: Angajatele DSP sărbătoresc o zi de naștere în interiorul instituției, fără distanțare și fără mască

În instituția care ar trebui să vegheze la respectarea regulilor de combatere a transmiterii COVID, Direcția de Sănătate Publică Brașov, angajații nu poartă mască.

Cel puțin asta reiese din fotografiile unei postări publice, pe Facebook, realizate chiar de purtătoarea de cuvânt a instituției prin care dorește să își felicite o colegă, de ziua acesteia.

Anca Bâtiu, purtătoarea de cuvânt a DSP Brașov, a făcut ieri o postare pe Facebook prin care își felicită o colegă cu ocazia zilei de naștere. Postarea este însoțită de mai multe fotografii cu sărbătorita și colegele acesteia de birou, fotografii realizate chiar în sediul DSP Făgăraș.

Surprinzător, deși se află în interiorul instituției și nu păstrează în niciun fel distanțarea, niciuna dintre angajate nu poartă mască.

„Era o postare privată. Am făcut-o seara de tot, înainte să plecăm acasă. Era un tort pe care urma să îl servim. Avem grijă în momentul în care ieșim în viața socială. Trebuie să fim realiști, să stai 12 ore, în niște birouri în care nu avem cum să păstrăm distanțarea socială, să vorbești la telefon 12 ore purtând o mască, este realmente imposibil”, a declarat Anca Bâtiu, purtătoarea de cuvânt a DSP Brașov.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Cristina Nica, corespondent Europa FM

Printre anchete, telefoane, frustrări, coduri de caz și oboseală, astăzi am sărbătorit-o pe Anca! Să ne trăiești,…

Posted by Anca Bâtiu on Tuesday, 25 August 2020

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS