Confidenţialitate

Brăila: Un jandarm a fost înjunghiat în timpul unei misiuni de salvare | AUDIO

Un jandarm din Brăila a fost înjunghiat astăzi, în timpul unei misiuni de salvare. Militarul a fost rănit chiar de bărbatul pe care încerca să îl salveze.

Jandarmul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Județean din Brăila, cu o ambulanță. Are o rană la șold, dar este în afara oricărui pericol.

Jandarmul a fost înjunghiat în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat care amenința să se arunce de la etaj dintr-un bloc turn, situat în centrul Brăilei. La fața locului au fost trimise să intervină mai multe echipaje de la ISU, Poliție, Jandarmerie și SMURD.

S-a luat decizia intrării în forță, în apartamentul bărbatului care amenința cu sinuciderea. Omul a fost imobilizat de polițiști și jandarmi, fiind înlăturat pericolul căderii în gol, însă, pe timpul acțiunii de imobilizare, acesta a apucat să îl rănească pe unul dintre jandarmi. Agresorul cu intenții suicidale a fost dus la Poliție, pentru anchetă. Urmează să se stabilească dacă pe numele său va fi deschis un dosar penal pentru ultraj.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Emanuela Turcu