BRĂILA: Noul prefect a fost investit în funcție

Noul prefect al Brăilei, Adrian-George Paladi, a fost învestit oficial în funcţie, la două zile după ce Guvernul a aprobat hotărârea de încetare a exercitării funcţiei publice de către fostul prefect al judeţului, Mădălina Cochino. 

Adrian-George Paladi a făcut apel la primarii din judeţ şi la şefii instituţiilor deconcentrate să fie deschişi către populaţie şi să răspundă tuturor solicitărilor venite din partea cetăţenilor.

„Consider că doar împreună putem să răspundem acestor aşteptări şi fac apel la conducătorii unităţilor administrativ-teritoriale din comune, oraşe şi municipiul Brăila, cei ai instituţiilor deconcentrate, ai celorlalte autorităţi, pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetăţenilor”, a completat Paladi.

Adrian-George Paladi are 38 de ani, este de profesie inginer, absolvent al Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi – profilul TCM.

A fost preşedintele organizaţiei de tineret municipale a PSD Brăila, unde a activat de la vârsta de 18 ani şi până în primăvara acestui an, când şi-a dat demisia.

După terminarea facultăţii, timp de 13 ani a lucrat în mediul privat, iar din martie 2017 a ocupat funcţia de comisar grad I superior la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Brăila.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS