Confidenţialitate

Brad Pitt, cercetat în SUA pentru abuz asupra copiilor

Brad Pitt este cercetat de către poliția din Los Angeles, LAPD, și de serviciul pentru protecția copilului, L.A. County Dept. of Children and Family Services, pentru presupusul abuz verbal şi fizic asupra copiilor săi. Site-ul TMZ scrie că acesta ar fi și motivul care a determinat-o pe Angelina Jolie să înceapă procedurile de divorț.

 

Potrivit unor surse citate de același site, Angelina Jolie și Brad Pitt au zburat, miercurea trecută, împreună cu copiii lor cu un avion privat, iar în timpul zborului actorul ar fi consumat droguri – marijuana – și i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic.

Brad Pitt ar fi ţipat şi s-ar fi purtat agresiv în faţa copiilor. TMZ scrie că actorul american a fost agresiv inclusiv după aterizarea avionului și ar încercat să plece cu un autobuz care era situat pe pistă.

Una dintre persoanele care ar fi asistat la aceste incidente ar fi sunat la protecția copilului din Los Angeles. TMZ mai scrie că Brad Pitt și Angelina Jolie ar fi dat deja declaraţii poliţiei. Copiii actorilor ar urma să fie și ei interogați.

 

A doua zi după acest incident, Angelina Jolie a intentat divorţul.