Confidenţialitate

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii (surse)

Boris Johnson va impune controale la granițele Marii Britanii, îmbunătățiri ale sistemului de sănătate și investiţii în infrastructura din nordul ţării, informează Mediafax.

Premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare pentru a crea un nou departament pentru frontiere și imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranți slab calificați care ajung în Marea Britanie, au declarat surse din cadrul Partidului Conservator pentru Daily Mail.

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigrație bazat pe puncte în stil australian și întărirea granițelor Marii Britanii, lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalității.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centarle şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a crește oportunităţile de muncă.

Programul lui Boris Johnson va include, de asemenea, un cadru pentru sistemul de imigrație, împreună cu noi legi pentru a crește suma pe care migranții o plătesc pentru a utiliza serviciul de sănătate publică din Marea Britanie(NHS), precum şi o finanțare suplimentară de 34 miliarde de lire sterline pentru NHS.

Alte măsuri vor include pedepse mai mari pentru teroriști și infractorii periculoşi, legi pentru limitarea impactului grevelor în sectorul public și măsuri pentru a pune capăt evacuărilor chiriașilor.