Confidenţialitate

Bonul fiscal, căutat de inspectorii Antifraudă la peste 300 de cluburi și baruri, de 1 Mai

Între 1 și 3 mai, 600 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat peste 450 de operatori de turism şi patroni de restaurante, baruri şi cluburi din zonele turistice cele mai frecventate – Băile Herculane, Băile Felix, Bran-Moeciu, Căciulata, Călimăneşti, Ceahlău, Cheia, Gura Humorului, Gura Râului, Mamaia, Moineşti, Moneasa, Putna, Tăşnad, Vama Veche, Zărneşti.

Din totalul operatorilor economici verificaţi, 321 au fost cluburi, baruri, terase sau alte forme de prestări de servicii în domeniul alimentaţiei publice, iar cei mai mulţi operatori economici verificaţi se regăsesc în judeţul Constanţa.

Pe litoral, inspectorii antifraudă au constatat că la agentii economici verificati, în această perioadă, s-a fiscalizat suma de peste 3,5 milioane lei. Dintre cele 102 localuri controlate, aceştia au decis suspendarea activităţii comerciale a doar două dintre ele, deoarece au constatat că se încălca obligaţia de emitere a bonului fiscal.

Direcția Generală Antifraudă Fiscală

Posted by Direcţia Generală Antifraudă Fiscală on Monday, May 4, 2015

Cele mai multe nereguli au fost constatate în cluburile din staţiunea Mamaia, unde au fost dispuse 81 amenzi în cuantum total de 280.000 lei.

Posted by Direcţia Generală Antifraudă Fiscală on Tuesday, May 5, 2015