Confidenţialitate

Bolivia: Motanul TITO este apărat de 20 de avocați care încearcă să fle cum a dispărut din cușca avionului cu care călătorea stăpâna sa | AUDIO

O armată de avocați pentru drepturile motanului TITO: se întâmplă în Bolivia, unde motanul a dispărut înainte ca stăpâna lui să se îmbarce într-un avion. Călătoreau împreună spre Irlanda, iar Tito nu a mai fost de găsit din momentul transportului către hangarul din aeroport.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tito este un motan de trei ani, are aproape şapte kilograme, este alb cu tonuri de gri, are o pată de culoare gri închis pe nas şi răspunde atunci când este strigat pe nume. A dispărut pe 8 decembrie.

20 de avocaţii urmează să documenteze acest caz: cum a dispătut TITO din cușca în care era transportat către hangarul din aeroport. Acuzată este compania de transport aerian de stat – Boliviana de Aviacion.
Avocații spun că stăpâna felinei nu a fost anunţată imediat despre pierderea animalului de companie şi că operaţiunea de căutare a motanului a avut loc abia două zile mai târziu în Tarija – când stăpână lui TITO se afla deja la destinație Santu Cruz, de unde trebuia să zboare împreună cu motaul spre Irlanda. Subiectul este interes național acum.

Compania de trasport aerian a oferit o recompensă de 500 de dolari pentru găsirea lui TITO. Autoritatea Națională din Bolivia pentru Reglementarea şi Supravegherea Telecomunicaţiilor a amendat deja compania cu 10.000 de dolari.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Prețul unui hectar de teren arabil în România, mai scump decât în Bulgaria, Franța sau Ungaria