Bogdan Licu, despre transferul medical în străinătate al lui Mario Iorgulescu: Nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală

Procurorul general interimar a declarat, marți, întrebat despre transferul medical al lui Mario Iorgulescu în străinătate, că un procuror nu se poate opune unui astfel de demers.

„Nu poți să dispui măsuri preventive față de o persoană aflată într-o asemenea situație precară de sănătate”, a explicat Bogdan Licu.

„Viața ne-a demonstrat că, în societatea asta, nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală. Poate să facă doar puțină condiție fizică, dar tot este prins până la urmă”, a spus procurorul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor al unui accident mortal pe Șoseaua Chitilei, Mario Iorgulescu a părăsit România, luni, la bordul unui avion tip ambulanță, cu destinația Italia, la solicitarea expresă a familiei, dar în ciuda recomandărilor doctorilor de la Spitalul Elias.

Fiul Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se urcase băut și drogat la volanul bolidului său, în noaptea de 8 septembrie. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe constrasens și a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar, și al cărui șofer – un tânăr de 24 de ani – a murit pe loc.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS