Blue Air a suplimentat, luni, zborurile de la Londra

Sunt ultimele ore în care se mai poate călători în și dinspre Marea Britanie. În acest context, prin intermediul unei informări trimise Europa FM, BlueAir transmite că ”pentru a veni in sprijinul pasagerilor sai care vor sa calatoreasca inainte de instalarea restrictiilor de calatorie intre Marea Britanie si Romania prevazute pentru ora 19:00, Blue Air a suplimentat zborurile de la Londra Heathrow (Terminal 2) la Bucuresti Otopeni.

De asemenea, Blue Air a devansat orele de plecare ale zborurilor de pe ruta Bacau- Londra Luton – Bacau pentru a putea sa se incadreze in intervalul permis pentru calatorie azi, 21 Decembrie 2020, pana la ora 19:00.

Astazi, zborurile suplimentare Blue Air cu plecare de la Londra vor avea urmatorul orar:
• LTN 10:45 – BCM 15: 50
• LHR (Terminalul 2) 09:55 – OTP 15:05”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis suspendarea zborurilor din și către Regatul Unit.

O decizie similară a fost luată și de către autoritățile din Austria, Olanda, Belgia, Bulgaria și Franța, după ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă tulpină SARS-Cov-2, cu grad de transmitere mai mare cu până la 70%.

Această nouă tulpină afectează Londra și sud-estul Angliei, unde s-au impus restricții dure pe durata sărbătorilor de Crăciun.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS