Blocaj la metrou pe M2, spre Pipera

ACTUALIZARE: Într-o reacție transmisă de Metrorex se precizează că miercuri, în jurul orei 8.20, s-a defectat un macaz în zona staţiei Constantin Brâncoveanu. „Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz.

Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou”, precizează Metrorex.

ACTUALIZARE 8:56: Trenurile au început din nou să circule pe M2 spre Pipera

Mai mulți ascultători Europa FM semnalează un blocaj la metrou pe M2. În special stația de metrou Unirii este supraaglomerată în acest moment, unii călători alegând să ia trenul  în sensul opus, astfel încât s-au aglomerat și stațiile Tineretului și Eroii Revoluției.

În stații, călătorii sunt anunțați de o întârziere din cauza unor defecțiuni tehnice, fără alte detalii.  În stația Piața Unirii, mai mulți ascultători Europa FM transmit că au fost invitați să coboare din tren, fiind invocate motive tehnice.

La Piața Victoriei nu mai este loc pe peroane iar călătorii au rămas în așteptare pe scări, după cum arată imaginile surprinse în această dimineață în jurul orei 8:40:

Magistrala Metrou M2 face legătura Berceni – Piaţa Unirii – Universitate – Piaţa Victoriei – Pipera.

Până acum, oficialii Metrorex nu au explicat cauza blocajului, apărut la o oră de vârf în care oricum stațiile sunt supraaglomerate.

Pe pagina de Facebook Europa FM, ascultătorii noștri au încărcat mai multe imagini cu modul în care s-au aglomerat stațiile în așteptarea reluării circulației trenurilor pe M2:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS