Bleotu Macrina i-a spus MULȚUMESC fiicei ei cu un bax de ciocolată Atenție! – AUDIO

Bleotu Macrina este primul câștigător al concursului ”Spune MULȚUMESC cu un bax de ciocolată Atenție!”. Mesajul său de mulțumire s-a auzit în toată țara în Europa Express de luni, iar fiica ei, Adina Camelia, va primi un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul respectiv.

Bleotu Macrina, din București, a ales să îi mulțumească fiicei sale pentru că a făcut-o ”un om fericit, prin realizările ei (și-a luat doctoratul în lingvistică)” și i-a transmis următorul mesaj:

Mulțumesc pentru că îmi umpli sufletul cu fericire,pentru că îmi înfrumusețezi viața cu prezenșa ta, pentru că îmi încălzești inima cu privirea, pentru că ești așa cum ești…! Mersi pentru că exiști…!

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!