Confidenţialitate

Black Friday: Crește interesul față de produsele pentru casă. Reduceri la testele COVID | AUDIO

Black Friday, unul dintre cele mai mari evenimente comerciale ale anului, urmează să aibă loc la finalul acestei luni, însă unele magazine din țară au deja reduceri, în timp ce altele dau startul campaniei la finalul acestei săptămâni.

COVID-19 a schimbat ofertele inedite de Black Friday, astfel că unele magazine online oferă vouchere și reduceri de 50% pentru cei care vor sa-și facă la cerere un test PCR pentru SARS-CoV-2.

Totodată, există și magazine ce oferă reduceri pentru abonamente la clinici medicale private.

Anul acesta vor fi la mare căutare produsele pentru casă, având în vedere că tot mai mulți oameni lucrează de acasă, spune analistul Adrian Negrescu la Europa FM:

Vom cumpăra în special lucruri care au legătură cu casa, produse de curățenie, produse de bricolaj, produse care au legătură cu modul în care ne desfășurăm viața în pandemie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Referitor la volumul vânzărilor, Adrian Negrescu mai spune că acesta se va apropia de valoarea de anul trecut:

70% din vânzările din acest an vor fi derulate prin intermediul telefoanelor mobile, mai ales că băncile au venit cu ecosisteme de plată foarte, foarte bine calibrate. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Având în vedere pandemia, vânzările din mediul online le vor depăși cu mult pe cele din magazinele fizice, mai spun specialiștii.