Confidenţialitate

Bitcoin scade la 61.000 USD în timp ce acest token continuă să crească (P)

Peisajul pieței crypto a suferit corecții vineri seară, 12 aprilie, iar același tablou turbulent s-a reluat și sâmbătă.

Întreaga piață a fost prinsă într-un vârtej descendent, iar alte 200 de miliarde de dolari au ieșit din spațiul crypto. Lichidările totale au crescut la 700 de milioane de dolari, adăugându-se celor 900 de milioane de dolari din 12 aprilie.

Detalii despre 99Bitcoins

Totul părea să decurgă bine pentru criptomoneda de referință până vineri seară, deoarece activul se stabilizase în jurul valorii de 70.000-71.000 USD. Cu toate acestea, situația s-a schimbat după ultimele declarații ale Fed-ului SUA, care nu au indicat nicio modificare semnificativă în politica monetară a băncii centrale în ceea ce privește reducerea ratei dobânzii.

Într-un interval scurt de timp, BTC a înregistrat o scădere de peste 5.000 de dolari, coborând la 65.000 de dolari și generând pierderi de aproximativ 900 de milioane de dolari pentru aproape 300.000 de comercianți.

În timp ce prăbușirea pieței a afectat și alte clase de active, precum Wall Street și aurul, evoluțiile recente sunt deosebit de relevante pentru criptomonede, dat fiind că este o piață deschisă care funcționează neîntrerupt.

Bitcoin, spre exemplu, și-a recuperat parțial terenul, ajungând la aproximativ 67.000 USD. Cu toate acestea, a suferit o nouă scădere, atingând un minim pe mai multe săptămâni de aproximativ 61.000 USD în ultimele ore.

Altcoinurile au înregistrat pierderi și mai mari. Scăderile cu două cifre sunt evidente la aproape toate jetoanele, inclusiv SOL, XRP, BNB, DOGE, SHIB, AVAX și multe altele.

Capitalizarea totală a pieței crypto a scăzut cu aproximativ 200 de miliarde de dolari într-o singură zi și cu peste 400 de miliarde de dolari față de vineri dimineață.

Aceste fluctuații de preț au dus la lichidarea a încă 220.000 de comercianți în ultimele 24 de ore. Valoarea totală a pozițiilor anulate este de 800 de milioane de dolari în același interval de timp, conform datelor CoinGlass.

Se pare că cea mai recentă scădere a prețurilor a fost provocată de escaladarea tensiunilor dintre Israel și Iran.

99Bitcoins ignoră peisajul sumbru

99Bitcoins este unul dintre cele mai recunoscute proiecte din lumea criptomonedelor, specializat în educația privind tranzacționarea Bitcoin și a altor tokenuri, care și-a schimbat proprietarul în luna martie. Noul proprietar al platformei are planuri ample de modificare și intenționează să introducă un mecanism Learn-to-Earn.

Prima versiune a acestui serviciu a fost lansată în 2013. Misiunea sa primordială a fost de a educa investitorii începători și de a populariza criptomonedele în rândul acestora.

De-a lungul a 11 ani, 99Bitcoins a devenit un punct de referință în furnizarea de informații de încredere despre Bitcoin și alte monede digitale. Pe platforma Trustpilot, unde utilizatorii își împărtășesc experiențele cu diverse servicii online, această resursă se bucură de un rating impresionant de 4,6. Prevânzarea propriului token al platformei a atras investiții de peste 100.000 USD în primele ore de la lansare.

De remarcat este faptul că 99Bitcoins nu se limitează doar la a fi un portal de informații. Sub noua sa conducere, se transformă într-o platformă interactivă, axată pe jetonul 99BTC și pe mecanismul Learn-2-Earn. Funcționarea acestui activ se desfășoară pe Ethereum, o rețea de încredere și sigură, care facilitează tranzacții profitabile.

MyPoints a dezvoltat un sistem de recompensare, care a fost ulterior adoptat de multe branduri crypto. Pe baza acestuia, au fost create modele precum Play-to-Earn și Move-to-Earn. Contribuția 99Bitcoins prin introducerea mecanismului Learn-to-Earn a fost de asemenea semnificativă.

Experții subliniază că lansarea unei astfel de platforme online reprezintă un pas major pentru întreaga industrie. Ei cred că datorită 99Bitcoins, utilizatorii vor percepe piața crypto ca fiind accesibilă și ușor de înțeles.

Cea mai eficientă modalitate de a atrage noi investitori este de a demonstra cât de profitabilă poate fi tokenizarea. Din acest motiv, platforma nu impune taxe pentru materialele sale educaționale și oferă oportunități de a câștiga bani.

Prin eliminarea barierelor financiare pentru accesul la educație în domeniul criptomonedelor, 99Bitcoins democratizează cunoștințele și le face disponibile unui număr mai mare de persoane interesate să învețe și să înțeleagă mai bine acest sector. Astfel, chiar și cei care nu dispun de resurse financiare considerabile pot accesa informații valoroase și să își dezvolte competențele în tranzacționarea crypto.

Cumpără 99Bitcoins