Confidenţialitate

Bistrița: 3 copii, prinși sub un trenuleț electric cu care se plimbau în parc

Incident într-un parc din Bistrița. Trei copiii au fost prinși sub un trenuleț cu care se plimbau Parcul Mare din oraș. Trenulețul electric aparține Primăriei Bistrița, care l-a cumpărat recent cu 40.000 de euro.

Părinții care își așteptau copiii în Parcul Mare din Bistrița au văzut cum ultimul vagon al trenulețului electric s-a răsturnat în curba de la finalul traseului. Ei au sărit imediat și au ridicat vagonul pe roți, eliberând copiii prinși sub el. Trei fetițe au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu mai multe contuzii.

„În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit în Parcul Municipal Regele Mihai I unde a fost semnalată producerea unui eveniment. Din primele date, se pare că una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat”, a spus purtătorul de cuvânt IPJ – Paul Rodilă – Agent principal de Poliție.

Poliția continuă cercetările

Polițiștii continua cercetările pentru vătămare corporală din culpă, urmând sa stabilească cauzele și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Trenulețul electric cu o locomotivă și două mini vagoane a fost pus în funcțiune la finalul lunii Iunie de către Primăria Bistrița, care l-a achiziționat cu 40.000 Euro.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Un salvamar a murit încercând să salveze un turist care a intrat în mare ignorând că steagul roșu era arborat | AUDIO