Confidenţialitate

#BirdBoxChallenge devine #BlindBoxChallenge Toader Păun face Clubul de Seară legat la ochi

Premieră la radio. În prima oră din Clubul de Seară, Toader Păun acceptă provocarea #BirdBoxChallenge, însă o va transforma într-una care ne ajută să înțelegem mai bine cum arată lumea pentru nevăzători.

Deși fenomenul provocărilor realizate cu ochii acoperiți a devenit viral din motive greșite, #BirdBoxChallenge e ocazia perfectă pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă o mică parte din problemele cu care se confruntă un nevăzător în fiecare zi.

”Joi, în direct la Radio Europa FM, în #ClubuldeSeara încerc un alt fel de #BirdBoxChallenge. De data asta unul care ajută #ANR, pentru că îl înlocuiesc cu #BlindBoxChallenge și sunt alături de Răzvan, eroul clipului lansat de Asociația Nevăzătorilor din România și devenit viral pentru că arată cum ceea ce unii cred că este un joc, pentru alții este provocarea de zi cu zi”, a anunțat Toader Păun pe Facebook.

În studioul Europa FM se va afla Răzvan Nedu, actorul din spotul #BlindBoxChallenge devenit viral și membru al lotului național de paraclimbing. Experimentul social făcut în premieră în Clubul de Seară va putea fi urmărit și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

https://www.facebook.com/AsociatiaNevazatorilorRomania/videos/2393532474250691/

Ideea de a transforma în România #BirdBoxChallenge în #BlindBoxChallenge aparține Asociației Nevăzătorilor din România și agenției Cheil Centrade.