Biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, scoase la vânzare

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) au pus în vânzare, începând de luni, primele bilete pentru 50 de spectacole care vor avea loc între 9 și 18 iunie, au anunțat organizatorii.

Este vorba de spectacole care vor avea loc în spații închise, de teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecții de film, expoziții, lansări de carte, conferințe speciale, spectacole-lectură, ateliere și spectacole studențești din toată lumea.

”Vom avea în jur de 50 de spectacole pe care le punem în vânzare în ziua de 27 martie și, împreună cu aceste bilete, punem și programul Indoor al festivalului. Va mai fi un set de bilete în vânzare cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor intra în vânzare la începutul lunii mai. Deci vom putea da șansa tuturor doritorilor de frumos din România și din lume să își ia în avans bilete. Îi îndemnăm pe toți să se grăbească pentru că locurile nu sunt multe. Nu avem spații mai mari de 400 de locuri, deci sunt spații mici, unele numai de 200. Teatrul însuși nu are decât 300 de locuri, dar având atât de mulți invitați nu vom putea pune în vânzare decât 200. Deci toți cei care doresc să își cumpere bilete și să vadă de la Baryshnikov la Robert Wilson, de la Batsheva la Baletul Andalusian, de la Maria Pagés la Pippo Delbono și mulți alții, sunt invitați să își cumpere bilete din timp,’ a menționat președintele festivalului de la Sibiu, Constantin Chiriac, într-un comunicat de presă, pe pagina de internet a evenimentului.

Primul set de bilete este pus în vânzare de Ziua Mondială a Teatrului, pe 27 martie.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ajuns la a XXIV-a ediție, are loc în acest an, în perioada 9-18 iunie, sub genericul „Iubire”.

Teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecții de film, expoziții, lansări de carte, conferințe speciale, spectacole-lectură, ateliere și spectacole studențești din toată lumea sunt prezentate atât în sălile de spectacole, clasice și neconvenționale, cât și pe străzile și în piețele principale ale Sibiului.

Festivalul va cuprinde aproape 500 de spectacole și evenimente.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS