Bilete cu prețuri uriașe pentru meciul Franța-România

Românii care vor dori să fie în tribune la meciul inaugural Franța – România de la Campionatului European de Fotbal de anul viitor vor plăti o sumă uriașă.

Potrivit calculelor făcute de Profit.ro, un bilet va costa de 304 ori mai mult decât la partidele dintre România și Elveția ori Albania.

Ce la scump bilet va fi de aproape 600 de euro.

 

 

Fanii naționalei de fotbal care vor dori să fie pe Stade de France pe 10 iunie 2016 vor plăti, la categoria 4, 75 de euro, de trei ori mai mult decât același tip de bilet pentru celelalte două meciuri din faza grupelor, cele cu Elveția și Albania.

Pentru un bilet de categoria 3, suporterii tricolorilor vor achita 195 de euro (față de 55 de euro la meciurile cu Albania și Elveția), pentru unul de categoria 2, 395 de euro (față de 105 euro celelalte două meciuri), iar pentru unul de categoria 1, 595 de euro (comparativ cu 145 de euro cât îi costă să urmărească România-Albania sau România-Elveția).

Jurnaliștii de la Profit.ro subliniază că biletele la Franța-România sunt cele mai scumpe din întreg turneu, cu excepția finalei.

Federația Română de Fotbal a anunțat deja că suporterii români vor beneficia, pentru faza grupelor, de 15.000 de bilete pentru meciul cu Franța, de 11.000 pentru cel cu Elveția (care va avea loc pe 15 iunie) și de 11.000 pentru cel cu Albania din 19 iunie. Biletele vor putea fi achiziționate doar pe site-ul euro2016.com.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS