Bilete cadou la Campionatul European de Baschet de la Cluj – Eurobasket 2017

După Europenele de gimnastică artistică, Clujul se pregăteşte de un alt eveniment sportiv continental, în premieră absolută pentru România.

O grupă de la Eurobasket 2017 se va juca în Sala Polivalentă, grupă în care evoluează Spania – cea mai importantă echipă de baschet a continentului din ultimii 20 de ani – Croaţia, Cehia, Ungaria, Muntenegru şi România.

Este pentru prima data în ultimii 30 de ani când România va juca la EUROBASKET, acesta urmând să fie cel mai important eveniment sportiv organizat până acum în țara noastră.

Meciurile din grupă se vor juca în perioada 1-7 septembrie.

Fanii baschetului pot veni la Cluj și să se bucure de o ofertă specială, în care primesc un bilet cadou la unul cumpărat. Promoția este valabilă doar pentru biletele de Categoria a III-a, achiziționate prin Myticket.ro sau de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj.

Vedetele baschetului vin la Cluj în perioada 1-7 septembrie

Evenimentul a fost prefațat la Europa FM de Petre Brănișteanu și Radu Abramescu, oficiali în cadrul federației române de baschet.

Maestru emerit al sportului, Petre Brănișteanu a fost conducătorul de joc al echipei naționale la ultima prezență a României la un turneu final, Campionatul European din Grecia, 1987.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS