Confidenţialitate

Bihor: Profesor de religie, sancționat de conducerea școlii după ce le-a trimis elevilor o manea cu versuri negative la adresa femeilor | AUDIO

Un profesor de religie de la un liceu din judetul Bihor a fost sancționat de conducerea școlii, fiind acuzat de comportament neadecvat. Acesta le-ar fi distribuit elevilor săi o melodie cu conotații negative la adresa femeilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Profesorul de religie al Liceului Tehnologic din comuna Dobrești, județul Bihor, și -a pierdut clasa la care era diriginte.

Motivul? Pe grupul de WhatsApp al clasei a șasea, profesorul a postat, în preajma Crăciunului, o manea cu versuri negative la adresa femeilor. În plus, dirigintele le-a transmis elevilor de 12 sau 13 ani că maneaua este colindul său preferat.

Un părinte a citit mesajele și i-a făcut plângere imediat la conducerea școlii, iar o comisie de disciplină l-a sancționat acum pentru comportament neadecvat.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Marș al tăcerii în Vama Veche, în semn de protest față de cum se desfășoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai. Tatăl lui Sebi: Poate ne aude cineva și pe noi | AUDIO