Confidenţialitate

BIG BUILD 2016: Vii şi tu la Bacău?

Habitat for Humanity România a lansat campania “Vii și tu la Bacău?”, prin care își propune să atragă voluntari care să muncească într-un eveniment impresionant, unic în Europa: BIG BUILD 2016. Printre primii voluntari care au ales să formeze o echipă se află şi matinalii Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Între 3 și 7 octombrie, 800 de voluntari din aproape 15 țări (SUA, Canada, Germania, Olanda, Irlanda de Nord, Slovacia, etc.) și din companiile românești sunt așteptați pe șantierul din Bacău să construiască alături de familiile partener. Alți 1.200 de voluntari vor lucra în pre-eveniment, la pregătirea șantierului și realizarea fundațiilor.

Pe lângă importante contribuții financiare și în produse, Kaufland România – partener strategic Habitat for Humanity România, alături de companiile Dedeman și Holzindustrie Schweighofer vor implica angajați în construcția celor 40 de locuințe.

Campania “Vii și tu la Bacău?” este centrată în jurul ideii că BIG BUILD este un eveniment unic, la care toată lumea trebuie să fie prezentă, de la celebrități la voluntari din toată țara.

Pe platforma www.habitat.ro/bigbuild voluntarii se pot înscrie într-una dintre echipe.