BGS reziliaza contractul cu Federatia Romana de Fotbal

Firma privată de securitate care asigură paza pe Arena Națională anunță că va rezilia contractul cu Federația Română de Fotbal.

BGS precizează că acest lucru se va întâmplă la sfârșitul lunii, pe 27 octombrie.

Decizia companiei vine în contextul în care au existat incidente în tribune la meciul dintre România și Ungaria, iar unii agenți au fost acuzați că au intervenit brutal asupra suporterilor.

Compania de securitate a trimis un comunicat de presă în care își exprimă punctul de vedere asupra incidentelor de la partida de sâmbătă .

BGS precizează că toate imaginile foto/video vor fi analizate, iar agenţii care au făcut exces de zel vor fi sancţionati.

Pe de altă parte, firma insistă că evenimentele din peluze au fost provocate de galeriile echipelor Steaua, Dinamo și Petrolul. Potrivit companiei, fanii români s-au bătut între ei, au atacat galeria maghiară și au aruncat peste balustradă câțiva agenți BGS.

În încheiere, firma de securitate anunță că va rezilia contractul cu Federația Română de Fotbal și punctează câteva aspecte:

… De ce conflictele cu forțele de ordine pornesc întotdeauna din zona peluzelor, cum este posibil ca în restul stadionului să fie păstrată liniștea și de ce întotdeauna huliganii ajung să fie victimizați în condițiile în care încalcă legea .