Beyonce şi Jay Z vor lansa un album comun

Cântăreaţa americană Beyonce, care a lansat de curând un nou album, intitulat ”Lemonade”, se pregăteşte să lanseze pe piaţă un nou disc, pe care l-a înregistrat în colaborare cu soţul şi producătorul ei muzical, rapperul Jay Z, potrivit presei din Statele Unite, informează Le Figaro.

Acest album comun va fi lansat în curând, potrivit site-ului american Page Six, pe Tidal, platforma de streaming online creată de Jay Z. 

Nu este pentru prima dată când cele două vedete R&B colaborează pe plan muzical. În 2002, Beyonce şi Jay Z s-au aliat pentru a produce single-ul ”Bonnie and Clyde”, iar în 2013 au produs şi înregistrat celebrul cântec ”Crazy In Love”.

Cei doi soţi au decis să colaboreze din nou în 2016, în pofida unor zvonuri recente, destul de insistente, despre un eventual divorţ. Potrivit Page Six, Beyonce şi Jay Z au început înregistrările pentru noul disc încă din 2014.

Producătorul muzical Detail, citat de Metronews, declara pentru revista Billboard în februarie 2015 că ”lucrează” cu ambii cântăreţi, fără să ofere însă alte informaţii.

Cântăreaţa Beyonce a stabilit un nou record în topul american, la începutul lunii mai, atunci când toate cele 12 piese de pe noul ei album, intitulat ”Lemonade”, au reuşit să fie prezente, simultan, în clasamentul Billboard Hot 100.

”Lemonade” este cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei Beyonce. Precedentul LP al artistei americane, care îi poartă numele, a fost lansat în 2013 şi tot în mod surprinzător, fără un anunţ oficial.

Beyonce s-a căsătorit cu rapperul Jay Z pe 4 aprilie 2008. Cei doi muzicieni au împreună o fiică, Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012.

Foto: Facebook/Beyoncé