Record pentru Beyonce: toate piesele de pe albumul ”Lemonade”, prezente în Billboard Hot 100

Cântăreaţa Beyonce a stabilit un nou record în topul american, în această săptămână, întrucât toate cele 12 piese de pe noul ei album, intitulat ”Lemonade”, au reuşit să fie prezente, simultan, în clasamentul Billboard Hot 100, informează site-ul revistei New Musical Express.

Beyonce a lansat albumul-surpriză ”Lemonade” pe 24 aprilie şi a intrat în istorie, deoarece toate piesele de pe acest disc au pătruns între primele 100 de poziţii din clasamentul single-urilor americane în aceeaşi săptămână.

Este pentru prima dată când o cântăreaţă are 12 piese de pe acelaşi album care sunt prezente, simultan, în Billboard Hot 100.

Precedentul record a fost stabilit în 2010, când Taylor Swift a reuşit să plaseze 11 piese, simultan, în acelaşi clasament.

În cazul cântăreţei Beyonce, single-ul care ocupă cea mai înaltă poziţie în Billboard Hot 100 este ”Formation”, care se află pe locul al 10-lea. Piesele ”Sorry”, ”Hold Up” şi ”6 Inch” ocupă locurile ale 11-lea, al 13-lea respectiv al 18-lea.

”Forward”, al 12-lea single de pe albumul ”Lemonade”, încheie plutonul celor 12 piese ale artistei Beyonce, ocupând locul al 63-lea în topul Billboard.

Noul material discografic al artistei americane, care este disponibil pe platforma de streaming TIDAL, conţine 12 piese, iar printre acestea se află colaborări cu Jack White şi Kendrick Lamar şi duete cu James Blake şi The Weeknd.

”Lemonade” este cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei Beyonce. Precedentul LP al artistei americane, care îi poartă numele, a fost lansat în 2013 şi tot în mod surprinzător, fără un anunţ oficial.

Sursă: News.ro