Beyoncé, Coldplay şi Bruno Mars, pe scena Super Bowl 2016 – VIDEO

Trupa britanică Coldplay a întreținut atmosfera în pauza celei de-a 50 a ediţii a Super Bowl, ce s-a desfăşurat pe „Levi’s Stadium” din Santa Clara, California.

Marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL) a fost jucată de echipele Denver Broncos și Carolina Panthers, câştigătoare fiind Denver Broncos.

Băieţii de la Coldplay au interpretat mai multe hit-uri, printre care s-au numărat „Viva La Vida”, „Paradise”, dar şi cel mai recent single „Adventure of a Lifetime”, acompaniaţi de adolescenţii care formează „Youth Orchestra” din Los Angeles.

Show-ul a fost continuat de Bruno Mars, cel care a fost cap de afiş pentru ediţia de anul trecut a Super Bowl. Artistul a cântat live piesa „Uptown Funk”, împreună cu DJ Mark Ronson

Bruno Mars a fost urmat de Beyoncé, care a susţinut show-ul Super Bowl în 2013. Cântăreaţa, însoţită de o armată de dansatoare, a  luat cu asalt terenul de fotbal, unde a interpretat live, în premieră, cel mai recent single „Formation”, lansat cu doar o zi înainte.

Pentru următorul moment, Bruno Mars şi Beyoncé şi-au unit forţele şi au interpretat un colaj al pieselor „Crazy In Love”, „Uptown Funk” şi „Formation”.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-a alăturat invitaţilor săi pentru a omagia artiştii care au urcat pe scena Super Bowl în anii precedenţi. Cei trei au intrepretat piesa trupei Coldplay „Up&Up”, în timp ce pe ecranele de pe stadion rulau imagini cu Bruce Springsteen, Michael Jackson, Rolling Stones, James Brown, Whitney Houston, Paul MCCartney sau Katy Perry.

Un mega show şi anul acesta în pauza de la Super Bowl

Posted by Radio Europa FM on domingo, 7 de febrero de 2016

Foto: Facebook/Coldplay