Beyonce a lansat o linie vestimentară dedicată articolelor de fitness pentru femei – VIDEO

Cântăreaţa americană Beyonce a lansat, joi, o linie vestimentară dedicată articolelor de fitness pentru femei, denumită Ivy Park, informează Reuters.

Noua linie vestimentară, a cărei denumire include unul dintre cele două prenume ale fiicei în vârstă de patru ani a vedetei americane, Blue Ivy, propune femeilor pasionate de fitness diverse articole, precum body-uri, colanţi şi bentiţe.

Colecţia Ivy Park conţine 200 de articole vestimentare şi reprezintă un joint-venture încheiat între Beyonce şi magnatul britanic Philip Green, care deţine brandul vestimentar Topshop.

Ivy Park va mai include tricouri, bluze scurte şi fără mâneci, dar şi jachete pentru fitness. Toate articolele vor fi puse în vânzare în magazinele Topshop, dar şi în alte magazine exclusiviste din lumea întreagă, începând din 14 aprilie.

Beyonce, una dintre cele care mai cunoscute cântăreţe din lume, a anunţat lansarea noului său brand prin intermediul unor fotografii şi mesaje pe care le-a publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, care are peste 65 de milioane de admiratori (”followers”).

Cântăreaţa a lansat şi un videoclip, care o arată în timp ce dansează, înoată şi execută o serie de exerciţii fizice, purtând unele dintre articolele vestimentare pe care le-a creat. De asemenea, Beyonce a pozat şi pentru coperta numărului din aprilie al revistei Elle, promovând cu această ocazie linia vestimentară Ivy Park.

Noua linie vestimentară lansată de Beyonce se înscrie într-o tendinţă de pe piaţa americană, denumită ”athleisure”, ce combină articolele vestimentare sportive cu cele care pot fi purtate pe stradă, la serviciu sau cu ocazia unor evenimente sociale.

Cântăreaţa de R&B Rihanna şi-a unit la rândul ei forţele cu brandul sportiv Puma, în 2015, pentru a realiza designul unei colecţii de încălţăminte sportivă. Acea colecţie a fost sold-out şi a reconectat brandul Puma cu segmentul feminin al publicului larg. Ulterior, Rihanna şi-a extins colecţia, pentru a include, începând din 2016, şi articole de îmbrăcăminte, tot de inspiraţie sportivă.

Actriţa Kate Hudson este cofondatoare a colecţiei Fabletics, ce include articole vestimentare sportive, foarte elegante, lansată în 2013. Recent, linia ei vestimentară a fost extinsă şi este comercializată în mai multe magazine americane.

Cântăreaţa country Carrie Underwood a lansat şi ea o colecţie vestimentară care se înscrie în stilul ”athleisure”, în 2015, intitulată ”Calia by Carrie Underwood”, în colaborare cu lanţul de magazine Dick’s Sporting Goods.

Topshop şi Beyonce au anunţat că au încheiat un parteneriat, în octombrie 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=HsibrdfNUm4

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS