Confidenţialitate

BBC: Un băieţel bolnav de cancer a câştigat titlul pentru golul lunii în Premier League – VIDEO

Bradley Lowery, un băieţel de 5 ani, care are neuroblastom şi, conform mamei lui, nu mai are mult de trăit, şi-a cunoscut jucătorii preferaţi la meciul Sunderland – Chelsea, unde a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri, acesta fiind desemnat golul lunii decembrie de către cititorii BBC.

După ce micuţul Bradley a înscris la pauza meciului Sunderland-Chelsea, din 14 decembrie, fanii au iniţiat o campanie pentru ca reuşita acestuia să ajungă în topuri.

Bradley Lowery a primit titlul de cel mai frumos gol alături de jucătorul echipei Manchester United, Henrikh Mkhitarian.

“Brad s-a trezit şi a văzut că a câştigat titlul de golul lunii. Este extrem de fericit”, a scris, Gemma, mama băieţelului pe Twitter.

La 14 decembrie, Bradley a fost mascota echipei Sunderland la meciul cu Chelsea, el fiind pe teren, unde s-a întâlnit cu jucătorii lui preferaţi.

Peste 700.000 de lire sterline au fost adunate pentru tratamentul copilului în SUA, inclusiv o donaţie de 200.000 de lire sterline de la clubul Everton.

Sursă: News.ro