Confidenţialitate

Bayern Munchen – Juventus Torino 4-2

Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce în minutul 90 al manșei secunde cu Juventus era eliminată.
Pogba a deschis scorul pentru torinezi încă din minutul 5 iar Cuadrado a făcut 2-0 după o acțiune senzațională a lui Morata. Italienii au mai ratat apoi două mari ocazii de gol. Josep Guardiola a mutat inspirat cu 30 de minute înainte de final, când a riscat:  l-a introdus pe Coman și a renunțat la închizătorul Xabi Alonso. Lewandowski a marcat în minutul 73 iar Muller a egalat când nimeni nu mai credea, în minutul 91, din centrarea lui Coman.
2-2 la fel ca în tur, când Bayern a condus cu 2-0.
Introdus în debutul  prelungirilor, Thiago Alcantara a făcut 3-2 pentru Bayern în minutul 108 iar două minute mai târziu Coman i-a dat lovitura de grație lui Juventus, 4-2.
Tot aseară FC Barcelona a învins-o cu 3-1 pe Arsenal. După 2-0 la Londra, catalanii au rezolvat calificarea din minutul 18, când a marcat Neymar. Eleny a egalat în debutul reprizei secunde dar apoi au înscris pentru Barca și ceilalți membrii ai tripletei MSN, Suarez și Messi.
Amintim în sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-au mai calificat Real Madrid, Benfica Lisabona, Manchester City, Atletico Madrid, Wolfsburg și Paris Saint Germain iar mâine va avea loc tragerea la sorți.