Confidenţialitate

Basmul Unirii prezintă conceptul Unirii văzut prin ochii copiilor

Basmul Unirii este rezultatul unui proiect dedicat anului centenar, menit să aprofundeze cunoştinţele pe care copiii le au cu privire la Marea Unire, propus de Biblioteca Metropolitană București.

Biblioteca Metropolitană București prezintă public basmul creat de copii pentru copii, marți, 11 decembrie, începând cu ora 18:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

În prezența bibliotecarilor, a conducerii BMB, a însoțitorilor și invitaților, celor 124 de copii le vor fi înmânate primele exemplare tipărite ale Basmului Unirii și le va fi recunoscută public calitatea de scriitor de basm. De asemenea, va fi prezentat filmul adaptat după Basmul Unirii, scris de copii, realizat de echipa teatrului „Licurici” a BMB.

În foaierul sălii de spectacol invitații vor putea vedea și expoziția București 1918 – București 2018, realizată cu materiale inedite din biblioteca digitală a BMB.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de 34 de biblioteci publice, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.