Confidenţialitate

Băsescu: PMP, cel mai mare partid dintre partidele mici | AUDIO

Clasat al treilea în alegerile pentru Primăria Capitalei cu un scor de 8,6%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, Traian Băsescu a găsit, duminică seara, cuvinte de laudă pentru Partidul Mișcarea Populară.

„E un semn bun. PMP a reușit să se consolideze ca partid care trece pragul, cu 7,2%. Mă bucur tare mult că azi nu e corul pornit – din cauza lui Băsescu nu a pierdut Nicușor. Dumnezeu le-a așezat pe toate să fim cu toții mulțumiți. Treaba e bună. S-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Avem primar general și avem PMP – cel mai mare partid dintre partidele mici”, a spus fostul șef al statului, actual europarlamentar.

Traian Băsescu a ținnut să remarce că PNL a obținut la CGMB doar 17%.

„Am văzut entuziasmul lui [Ludovic – n. red] Orban. Vreau să îi spun că are 17% în București. Să zică bogdaproste că l-a luat la subțioară [Dan – n.red] Barna”, l-a ironizat acesta pe șeful PNL.

De asemenea, Traian Băsescu este de părere că Nicușor Dan trebuie să retragă cele peste 400 de procese împotriva municipalității.

„Sper că va fi un primar care nu o să spună că e în proces cu Primăria Capitalei”, a adaugat candidatul PMP la PMB.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS,  Nicușor Dan a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde.