Confidenţialitate

Baschetbalistul LeBron James s-a vaccinat împotriva Covid

 

Baschetbalistul LeBron James s-a vaccinat împotriva Covid 19. Starul NBA a declarat că la început a fost sceptic în privința serului anticorona, însă după ce s-a informat a decis că vaccinul este cel mai potrivit lucru pentru el, familia și prietenii lui.

90% dintre jucătorii profeșioniști de baschet vor fi complet vaccinați la începutul sezonului, a transmit liga americană.

Jucătorii NBA care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului trebuie să respecte o lista lungă de restricții. Între acestea: jucătorii nevaccinați nu pot împărți același vestiar cu cei imunizați . Mai mult, sunt obligați să rămână acasă sau la hotel, mai puțin pentru activitățile esențiale cum ar fi cumpărăturile sau transportul copiilor la școală.

Liga americană de baschet a precizat că va testa jucătorii vaccinați doar în cazul în care prezintă simptome.

Măștile de protecție sunt obligatorii pentru toată lumea, a transmis NBA.

De patru ori campion al Ligii americane de Baschet, LeBron James care joacă pentru  Los Angeles Lakers a declarat că s-a imunizat, deși a fost sceptic în privința vaccinului până să se documenteze cu privire la beneficii.

În privința accesului la meciurile de baschet, autoritățile din New York, spre exemplu, au stabilit că pot participa doar persoanele peste 12 ani care au cel puțin o doză de vaccin. În San Francisco, spre exeplu, este interzis complet accesul spectatorilor care nnu au schema completă de vaccin anticorona.