Confidenţialitate

Barna: Poziţia ministrului Voiculescu în Guvern este una foarte stabilă | VIDEO

Poziţia ministrului Sănătăţii în Guvernul condus de liberalul Florin Cîţu este foarte stabilă, a declarat, luni seară, vicepremierul Dan Barna.

Potrivit acestuia atât Vlad Voiculescu, cât şi ceilalţi miniştri ai Alianţei USR PLUS se bucură de o susţinere “neechivocă şi foarte clară”.

“Vlad (n.r.- ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu) a venit cu un mandat de reformă pe care îl au toţi miniştrii cabinetului Cîţu şi evident că în sănătate, într-un sistem în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Sibiu, în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Reşiţa, orice scuturare a copacului creează nemulţumire, revoltă, deblocări de sfere de interes, toate lucrurile pe care le ştim… Nu întâmplător oamenii incompetenţi au rămas ani de zile în acele poziţii, de aceea suntem în situaţia asta jenantă. Şi, da, evident că sunt o grămadă de oameni care ar vrea ca lucrurile să rămână în acest status quo, să rămână neschimbate. Faptul că Vlad şi-a asumat toată această luptă generează reacţii. (…) Poziţia lui Vlad este una foarte stabilă, foarte sigură. Alianţa USR-PLUS îl susţine pe Vlad 100%. Nu este niciun fel de îndoială aici, pentru că sunt nişte lucruri care urmează să se întâmple lunile viitoare, care să aducă nişte curăţenii în acest sistem”, a susţinut Dan Barna, luni seară, la TVR 1.

FOTO: Marius Mantea