Confidenţialitate

Barcelona: Poliția a descoperit o petrecere sexuală cu peste 70 de persoane după ce 2 invitați au greșit adresa și au fost denunțați | AUDIO

În apropiere de Barcelona, poliția a descoperit o petrecere sexuală la care luau parte 70 de persoane – s-a întâmplat în noaptea de Revelion. Presa spaniolă notează că participanții riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor. Poliția a aflat de petrecerea sexuală după ce doi invitați au greșit adresa și au bătut la ușa unei case vecine întrebând unde are loc respectivul eveniment.

Un localnic din Lliçà d’Amunt, o localitate de lângă Barcelona, a fost cel care a reclamat că două persoane încearcau să intre în locuința sa. Oamenii căutau o petrecere, dar greșiseră adresa. În urma sesizării, mai multe patrule ale Poliției Locale au sosit în zonă și în apropiere au descoperit petrecerea ilegală.

Potrivit jurnaliștilor El Mundo, petrecerea a fost organizată de mai mulți cetățeni americani, care au angajat prostituate. Au închiriat o casă în acest scop, iar anchetatorii au indicii că proprietarul era la curent cu toate detaliile petrecerii.

Polițiștii au întrerupt petrecerea, au consemnat toate cele surprinse la fața locului în procese verbale și i-au dus la audieri pe toți participanții.

Vor fi amendați pentru încălcarea restricțiilor locale anti-COVID care interzic, între altele, organizarea de petreceri cu mai mult de 10 persoane. De asemenea, în regiune este în vigoare și o interdicție privind circulația pe timp de noapte valabilă între orele 1:00 și 6:00.

Sursa foto: Unsplash / Maximilian Kurtius

Citește și: Franța: Anticoncepționalele devin gratuite pentru tinerele de până la 25 de ani

Autor: Iorgu Ianuși

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.