Barbatul fugit din Spitalul de Psihiatrie care a terorizat Craiova va ajunge in arest pentru tentativa de omor (AUDIO)

A fost emisă deja ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar procurorii vor cere arestarea preventivă a acestuia.

Florin Ghiţulescu, fost arbitru de fotbal, a fost internat luni la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, la cererea familiei, cu diagnosticul tulburarea afectivă bipolară.

În aceeaşi zi a evadat, dar a fost prins şi internat la Clinica I de Psihiatrie din oraş. A doua zi, bărbatul de 30 de ani, a fugit şi din incinta acestei unităţi medicale şi a mers în cartierul Craioviţa Nouă unde şi-a bătut tatăl şi a rănit grav un tânăr pe care l-a întâlnit pe stradă. Acesta din urmă este încă în comă. Ghiţulescu a continuat să agreseze şi să ameninţe cu un cuţit oamenii pe care i-a întâlnit.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul a devenit violent, iar oamenii legii au fost nevoiţi să îl împuşte în picioare pentru a-l opri. Fostul arbitru este încă internat în spital, unde este păzit de poliţişti.

Acum este în desfăşurare şi o anchetă la unitatea medicală pentru a se stabili cum a reuşit pacientul să fugă din spital, dar şi cine se face vinovat de aceasta. Şeful clinicii de Psihiatrie I Craiova recunoaşte însă că în fiecare săptămână sunt cel puţin doi pacienţi care reuşesc să fugă din spital.