Confidenţialitate

Bărbatul fugit de sub escorta polițiștilor de frontieră de pe Aeroportul din Cluj Napoca a fost prins

 Fugarul a fost prins luni seară, la Timișoara. Pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni.

Bărbatul, care are 37 de ani, a fost prins de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale în apropierea sediului poliției Timiș. De altfel, în momentul în care ofițerii l-au încătușat, individul le-a spus că voia să se predea poliției.

A fost audiat și apoi dus de oamenii legii la Penitenciarul Popa Șapcă întrucât pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul rutier, emis de Judecătoria Sânnicolau Mare.

Bărbatul era căutat din data de 21 decembrie după ce i-a păcălit pe politiștii de frontieră de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj.

El fusese trimis în țară de autoritățile din Marea Britanie pentru că nu avea acte de ședere în Regatul Unit.

După debarcare a fost preluat de oamenii legii de pe aeroport pentru efectuarea formalităților de control. Lăsat câteva minute nesupravegheat, bărbatul s-a amestecat printre pasageri, s-a urcat într-un taxi și a plecat. Când s-a dat alarma era deja prea târziu.

Deși au fost instituite filtre de poliție și jandarmi în tot județul Cluj, individul nu a mai fost de găsit până aseară când polițiștii de la investigații criminale l-au capturat și transferat la penitenciar.

Autor: Dan Turcu

Citește și: Un bărbat condamnat în Anglia a fugit de polițiștii din Aeroportul Cluj-Napoca. A plecat cu un taxi, pe care nici nu l-a mai plătit | AUDIO