Confidenţialitate

Bărbatul din Roman care a luat valiza criminaliștilor este cercetat pentru furt – VIDEO

Un bărbat de 69 de ani, din Roman, județul Neamț, este cercetat pentru furt, deoarece, după ce a luat trusa criminalistică a agenților de la Poliția Rutieră, care efectuau cercetări la un accident rutier, a plecat cu ea, motivând, ulterior, că a vrut să o ducă la secție.

Bărbatul din Roman a luat trusa criminalistică în timp ce polițiștii și un tehnician criminalist efectuau cercetarea unui accident rutier în municipiul Roman.

”Polițiștii Biroului Rutier Român, împreună cu un tehnician criminalist au fost solicitați la cercetarea unui eveniment rutier produs în municipiul Roman. În timpul desfășurării cercetării la fața locului, un bărbat de 69 de ani din Roman, aflat în trecere, a sustras trusa criminalistică”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Robert Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul nu a plecat departe de la locul furtului, fiind prins la scurt timp de polițiști. Acesta avea încă asupra sa trusa criminalistică.

”Acesta a fost imediat depistat în timp ce se îndepărta de locul evenimentului, pe strada Păcii, spre domiciliu, având asupra sa trusa criminalistică. Bărbatul surprins în flagrant de polițiști, iar în urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Neamț sub aspectul comiterii infracțiunii de furt” a spus reprezentantul IPJ Neamț.

Acesta a motivat că a găsit trusa și a vrut să o ducă la secția de poliție, pentru că nu i-a văzut și pe agenți.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, pentru luarea măsurilor preventive.