Bărbatul care a furat arma jandarmeriței a tras două focuri într-un câmp

Poliţia Capitalei a precizat că bărbatul care a furat arma femeii jandarm i-a condus pe anchetatori la locul unde a îngropat pistolul, precizând că acesta a şi folosit arma, el trăgând două focuri într-un câmp. Celelalte patru cartuşe din încărcător au fost găsite nefolosite.

„În data de 20, inculpatul i-a condus pe anchetatori şi a fost depistată arma sustrasă. Se afla îngropată la marginea unei bălţi de pescuit de pe raza comunei Petrăchioaia, judeţil Ilfov. Arma a fost îngropată în acea locaţie încă din ziua de sâmbătă. Au fost găsite patru tuburi cartuş neutilizate, vorbim de patru cartuşe integrale. Bărbatul conducând şi la locul unde a executat în afara spaţiului, vorbim de un teren viran, două focuri de armă. La acest moment, sunt continuate cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor care au implicaţie în acest caz. Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care s-a manifestat. Arma despre care vorbim este un pistol calibru 7.65, Carpaţi, care avea un singur încărcător, şase cartuşe asupra jandarmului care a fost agresat nu exista o încărcătură de rezervă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Arma furată de la femeia jandarm agresată la mitingul din Piaţa Victoriei de pe 10 august a fost recuperată, a anunţat, duminică, Poliţia Capitalei.

„În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Bărbatul care a recunoscut că a furat arma are 32 de ani, este din Ilfov şi, în prezent, se află în arest preventiv.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS