Confidenţialitate

Bărbat mutilat de câini în Valea Jiului

Un bărbat din Valea Jiului a ajuns în stare gravă la spitalul din Vulcan, după ce a fost atacat de o haită de câini. Omul are urechea ruptă, multiple plăgi pe corp și multe mușcături adânci.

Bărbatul este angajat al Complexului Energetic Hunedoara, fiind atacat de câini în curtea fabricii. Acesta are 47 de ani și lucrează la Preparația Coroiești, parte a Complexului Energetic Hunedoara.

A ajuns în stare gravă la spital după ce, în timp ce era în curtea unității, a fost atacat de maidanezi și mușcat pe aproape tot corpul.

Complexul Energetic Hunedoara a făcut, de-a lungul anilor, mai multe adrese către autorități ca să scape de haitele de câini, dar nu s-a făcut niciodată nimic.

Bărbatul a fost transferat la Timișoara, întrucât în județul Hunedoara lipsește serul antirabic.

„Este în drum spre spitalul din Timișoara. Era la serviciu, la Preparația Coroiești, este angajat al Complexului Energetic Hunedoara, era impiegat de mișcare. Acolo noi avem o problemă și cu paza, câinii nu știu problema cui sunt, pentru câinii vagabonzi de pe strada unui oraș nu știu a cui este responsabilitatea, dar cu siguranță nu a noastră. S-a întâmplat în perimetrul unității, la Vulcan”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Darius Cîmpean, președintele Sindicatului ”Muntele”, din partea Complexului Energetic Hunedoara.

Reprezentanții IPJ Hunedoara s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz.