Banii Tăi Expo, îmbunătăţeşte nivelul de educaţie financiară și al culturii investiționale din România

Banii Tăi Expo, cel mai mare eveniment pe care Bursa de Valori București îl organizează, dedicat investitorilor individuali, ce dorește să aducă piețele de capital mai aproape de români, prin intermediul unor seminarii interactive, demonstrații live, interviuri și alte surprize, se va desfăşura pe 27 și 28 mai 2016, în Piața Universității din București.

Bursa de Valori București împreună cu partenerii săi vor organiza peste 20 de seminarii cu cei mai buni experți financiari, despre administrarea banilor, investițiile în titlurile de stat, diversificare, administrarea portofoliului și multe alte subiecte. Înregistrarea pentru seminarii este deschisă publicului și gratuită, iar locurile se pot rezerva prin intermediul website-ului oficial al expoziției: www.baniitaiexpo.ro.

„Îmbunătățirea nivelului de educație financiară și al culturii investiționale din România reprezintă una dintre prioritățile Bursei de Valori București și astfel de evenimente, precum Banii Tăi Expo, sunt de o importanță crucială.

Prin prezența noastră în piața Universității, alături de Depozitarul Central, Banca Națională a României, case de brokeraj, administratori de fonduri mutuale, administratori de fonduri de pensii, asigurători de viață, împreună cu oaspeții noştri speciali, sperăm să atragem atenția formatorilor de opinie, mass-mediei, dar cel mai important, românilor, despre cât de important este să știi să-ți administrezi corect finanțele personale”, a declarat Lucian Anghel, Președintele Bursei de Valori București.

Activitățile din cele două zile ale Expoziției vor fi transmise live pe site-ul www.baniitaiexpo.ro unde va putea fi urmărit întreg evenimentul. Transmisiunea în ambele zile va fi între orele 9:00 și 18:00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS