Confidenţialitate

Bancomatul din fața Pavilionului Expozițional din Mamaia, aruncat în aer. Infractorii, suspecți într-un alt jaf, au fost prinși | VIDEO

Explozie puternică la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Bancomatul din fața imobilului a fost aruncat în aer pentru a fi golit de bani. A fost același mod de operare ca și în urmă cu 10 zile, când hoții au aruncat în aer bancomatul din clădirea poliției locale din comuna Castelu.

Cei doi suspecți au fost prinși de polițiștii constănțeni la scurt timp de la atacul asupra bancomatului de la Pavilionul Expozițional.

Mașina în care se aflau a fost oprită în trafic, la mai puțin de un kilometru de la locul jafului. În autoturism a fost găsită suma de 100.000 de lei provenită, cel mai probabil, din bancomatul pe care îl aruncaseră în aer.

După audieri, constănțeanul și partenera lui, italiancă, vor fi deferiți Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța cu propunerea de reținere și ulterior arestarea preventivă a acestora.

Explozia violentă de la Pavilionul Expozițional din Mamaia a fost auzită în jurul orei 3.30 dimineața.

Persoane necunoscute aruncaseră în aer bancomatul pentru a fura banii. La sosirea polițiștilor, printre dărâmături au găsit zeci de bancnote.

Pavilionul expozițional are sistem de supraveghere video și trei posturi permanente de pază. Autorii operau însă mascați pentru a nu putea fi identificați.

Pentru polițiști nu a fost însă greu să îi prindă

Este vorba de un bărbat de 48 de ani și o femeie de 55 de ani, singurii suspecți ai jafului de acum 10 zile, când aruncaseră în aer bancomatul din fața politiei locale din comuna Castelu.

Atunci nu au reușit să fure cei 100.000 de lei din bancomat. Cutia metalică rezistase exploziei. Acum, au fost prinși chiar după explozie.

Fuseseră filați în permanentă de polițiști așa că au fost capturați rapid.

Cei doi suspecti, el din Constanta, ea italiancă, au multe antecedente penale.

Cu același mod de operare, aruncarea în aer a bancomatelor, reușiseră să spargă, în urmă cu un an, mai multe bancomate în Italia. Au fost prinși însă la Constanța.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Primăria Constanța și hotelierii din Mamaia își dau mâna pentru dezvoltarea stațiunii. Cum funcționează o astfel de organizație la Belgrad | AUDIO