Bancomat, aruncat în aer la Braşov

Tentativă inedită de spargere a unui bancomat din Brașov. Sâmbătă dimineață, în jurul orei 3:30, hoții au încercat să dea o spargere la un bancomat din centrul Brașovului, alegând să-l arunce în aer.

Polițiștii fac cercetări și nu au anunțat încă dacă hoții au reușit să și sustragă banii din bancomat sau au provocat doar pagube sistemului.

„La data 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul I.P.J. Brasov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Brașov, a avut loc o explozie.

În temeiul sesizării s-a constituit echipă operativă, formată din politiști de Investigatii Criminale, Criminalistica și politiști de Ordine publică care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, ușa și geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât și un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părți din acestea fiind împrăștiate pe trotuarul și carosabilul din fața sucursalei.

În acest moment se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea autorilor.“, potrivit IPJ Brașov.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS