Confidenţialitate

Baia Mare: O femeie a primit pentru prânz o supă de pui cu tot cu pene, de la spitalul de unde născuse | VIDEO

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, după ce o mămică a primit la prânz o supă de legume în care se vede o bucata de carne de pui cu tot cu pene. Femeii care era internata la secția Nou-născuți i s-a făcut instant rău.

La un an de când s-a purtat o campanie intensă pentru schimbarea meniului la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, un nou scandal privind mâncarea servită bolnavilor s-a iscat acum.

La masa de prânz, o mămică a primit supă de legume în care a găsit o bucată de carne de pui care nu era curățată de pene.

Conducerea spitalului caută vinovații pentru a vedea cum s-a putut ajunge în această situație.

Managerul George Alexandru Oros recunoaște că o parte din vină aparține și crede că este nevoie de o evaluare a personalului din intreg spitalul.

Amintim că o anchetă s-a făcut și anul trecut, după raportul prezentat de Consilul Județean Maramureș în urma controlului realizat la unitatea spitalicească la blocul alimentar, raport care conținea mari nereguli.

Nu au fost făcute însă date publice privind eventuale persoane sancționate. De atunci, meniul s-a îmbunătățit considerabil, dar în spațiul public au mai apărut și alte sesizări.

Autor: Mica Șvab

Sursa foto: Captură video vasiledale.ro

Sursa video: vasiledale.ro

Citește și: Ilfov: Percheziții din casă în casă la Sintești, localitate renumită pentru arderile ilegale de deșeuri | AUDIO